Arrangement


Arrangementen of transcripties van bestaande werken worden gemaakt op maat van uw orkest of ensemble.

De prijs van het arrangement wordt berekend op basis van de omvang van het werk (zowel de duur als de gewenste bezetting van het arrangement).


Variabele prijs

Compositie


Ook composities worden gemaakt op maat van uw orkest of ensemble. Het werk wordt altijd geschreven in samenspraak met de opdrachtgever. Zo kan u stijl, duur, instrumentatie, tekst en andere parameters zelf bepalen.

De prijs van de compositie wordt berekend op basis van de omvang van het werk (zowel de duur als de gewenste bezetting van het arrangement).


Variabele prijs

Muzikant


Voor opdrachten als pianist of saxofonist wordt ook een uurtarief gehanteerd. Er kunnen offertes aangevraagd worden voor opdrachten als repetitor, begeleider, solo-pianist, pianist+ensemble of orkestmuzikant. Dit alles in verschillende genres. De prijs is afhankelijk van het niveau van de te spelen werken en de totale duur van het project.


Variabele prijs

Dirigent/artistiek leider


Voor werk als dirigent of artistiek leider wordt een uurtarief gehanteerd (ongeacht de bezetting van het orkest of ensemble of genre). Dit uurtarief houdt rekening met de Collectieve Arbeidsovereenkomst "loon- en arbeidsvoorwaarden voor musici" van de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg. De prijs is afhankelijk van het niveau van het orkest of ensemble en de totale duur van het project.


Variabele prijs

Harmonieorkest

Facsimile

- Leonard Bernstein

arr. Remi De Ceuster

Fanfare

Temple 125

- Kevin Larsson

arr. Remi De Ceuster

Kleine Bigband

Ketosis

- Cory Wong & Michael Nelson

arr. Remi De Ceuster

Kleine Bigband

Salt and Pepper with some Kurkuma

- Remi De Ceuster

Percussie-ensemble

Overture to "Candide"

- Leonard Bernstein

arr. Remi De Ceuster

Blaas-dectet

Second Suite in F

- Gustav Holst

arr. Remi De Ceuster

Nog vragen?

Laat gerust iets weten!